Snad se ti můj blog bude líbit a staneš se stálým návštěvníkem :) S Pozdravem Melissa

Charisma Carpenter - Filmografie

20. srpna 2010 v 12:29 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ] |  Charisma Carpenter
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
1997 - Buffy, přemožitelka upírů → Cordelia Chase
1998 - Čarodějky → The Seer
1999 - Angel → Cordelia Chase
2003 - Something Nervy
2003 - Jane má schůzku → Jane Grant
2004 - Veronica Mars → Kendall Casablancas
2006 - Cheaters' Club → Linda Sterm
2007 - Greek → Tegan Walker
2010 - The Expendables → Lacy

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 miro-smajda-daily miro-smajda-daily | Web | 20. srpna 2010 v 12:31 | Reagovat

měla jsem jí ráda jako Cordelii :)

2 Buffy Fan Buffy Fan | Web | 20. srpna 2010 v 12:33 | Reagovat

[1]: Jojo, její nejznámější role :)

3 Ronnie Crist Shan Ronnie Crist Shan | Web | 20. srpna 2010 v 12:51 | Reagovat

Děkuju, jo, dělala jsem ho já =) Jinak tuhle znám i z čarodějek =)

4 marykate-fansite marykate-fansite | Web | 20. srpna 2010 v 12:52 | Reagovat

v Buffy,premožiteľke upírov som ju mala rada:)

5 she-friend she-friend | Web | 20. srpna 2010 v 13:18 | Reagovat

děkuju

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.