Snad se ti můj blog bude líbit a staneš se stálým návštěvníkem :) S Pozdravem Melissa

Nicholas Brendon - Filmografie

20. srpna 2010 v 15:30 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ] |  Nicholas Brendon
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
1995 - Kukuřičné děti III → Basketball Player One
1997 - Buffy, přemožitelka upírů → Alexander Harris
2002 - Ostrov Zapomnění → Kyle
2004 - Cesta ve městě → Dana Blodgett / Harrison
2005 - Myšlenky zločince → Kevin Lynch




 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ♥♥Buffynka♥♥ ♥♥Buffynka♥♥ | Web | 20. srpna 2010 v 15:42 | Reagovat

Krásný blog

2 Maybelline Maybelline | Web | 20. srpna 2010 v 17:17 | Reagovat

viděla jsem ho jenom v Buffy:-)

3 Buffy Fan Buffy Fan | Web | 20. srpna 2010 v 17:17 | Reagovat

[2]: Jojo, já taky :)

4 Ancee Ancee | Web | 20. srpna 2010 v 17:26 | Reagovat

Aspom že tak :-)

PS: krásný blog :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.