Snad se ti můj blog bude líbit a staneš se stálým návštěvníkem :) S Pozdravem Melissa

Nicholas Brendon

Nicholas Brendon - Avatary #1

9. prosince 2010 v 17:49 | Melissa [COPY WITH SOURCE !!! ]
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz

Nicholas Brendon - Photoshoot 4

9. prosince 2010 v 16:59 | Melissa [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nicholas Brendon - Svatba!

23. listopadu 2010 v 17:59 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
Hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů, Nicholas Brendon, se 1. září 2001 oženil s italskou herečkou Tressou Di Figlia na ranči "Old Rancho Agua Hedionda Adobe" v Californii, který patří Tressiině rodině. Tam si slíbili lásku a věrnost, dokud je smrt nerozdělí. Na snubních prstenech byly vytesány iniciály "TN". Tressa měla prsten z bílého zlata s diamantem. Svatební šaty s krystalky navrhl přítel páru - Nick Brown (navrhoval pár kostýmů pro BtVS).
Svatební kytice byla složena z bílých orchidejí a jiřin. Na krku měla Tressa řetízek a namísto přívěšku si na něj navlékla prstýnek po babičce. Svatební písní se na přání Nicka stal song "Fly Me to the Moon" od Franka Sinatry. Po doby oslavy hrála mexická kapela Mariachy.
Na svatbě se sešlo 250 hostů. Mezi nimi i herečtí kolegové ze seriálu Buffy: Sarah Michelle Gellar, Michelle Trachtenberg, Anthony Stewart Head a Alyson Hannigan s přítelem Alexisem Denisofem.

Pod článkem jsou fotky.

Nicholas Brendon - Photoshoot 3

23. listopadu 2010 v 16:59 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com

Nicholas Brendon - Fotky z "Blood on the Highway"

21. listopadu 2010 v 19:59 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
Když se tak koukám na ty fotky, proběhne mi hlavou věta: "Všichni jednou zestárnou!" :DDD

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nicholas Brendon - Photoshoot 2

21. listopadu 2010 v 19:09 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nicholas Brendon → Na veřejnosti - Premiéra filmu "I Know What You Did Last Summer" (8.10.1997)

30. října 2010 v 18:39 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com

Nicholas Brendon - Photoshoot 1

30. října 2010 v 10:19 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com

Nicholas Brendon - Filmografie

20. srpna 2010 v 15:30 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
1995 - Kukuřičné děti III → Basketball Player One
1997 - Buffy, přemožitelka upírů → Alexander Harris
2002 - Ostrov Zapomnění → Kyle
2004 - Cesta ve městě → Dana Blodgett / Harrison
2005 - Myšlenky zločince → Kevin Lynch

Nicholas Brendon - Životopis

19. srpna 2010 v 15:24 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
Nicholas Brendon jako rodák z Kalifornie navštěvoval školu v Santa Claritě, kde hrál baseball, kterému se Původně chtěl věnovat profesionálně, ale to se ukázalo býti nemožným kvůli jeho vážnému zranění ruky. Rozhodl se věnovat herectví, první příležitost byla v podobě reklam. Měl příležitost prohlédnout si pozadí natačení v roli asistenta produkce, což ho přivedlo k několika konkurzům. Jeho malá ale úspěšná role byla ve filmu "ženatý se závazky", stejně jako u Davida Boreanaze. Zlom v jeho kariéře byl v roce 1997, kdy dostal velkou roli v seriálu "Buffy, přemožitelka upírů". Má rád baseball, basketball a táboření. Má jednovaječné dvojče, bratra Kellyho, který si s Nickem zahrál v epizodě Záměna z páté série.
 
 

Reklama
Reklama