Snad se ti můj blog bude líbit a staneš se stálým návštěvníkem :) S Pozdravem Melissa

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar - Avatary #1

10. prosince 2010 v 16:59 | Melissa [COPY WITH SOURCE !!! ]
Další avatary mé výroby :)
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz

Sarah Michelle Gellar - Photoshoot 4

10. prosince 2010 v 16:09 | Melissa [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Scans → Lucky Magazine (Září 2007)

25. listopadu 2010 v 18:39 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Photoshoot 3

25. listopadu 2010 v 16:19 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Na veřejnosti → 4.1.1998

20. listopadu 2010 v 12:20 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Photoshoot 2

19. listopadu 2010 v 15:19 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar → Na veřejnosti - 50.Narozeniny Genea Simmona (28.8.1999)

28. října 2010 v 13:49 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Photoshoot 1

28. října 2010 v 13:29 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Sarah Michelle Gellar - Filmografie

20. srpna 2010 v 23:29 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
1997 - Vřiskot 2 → Casey Cooper
1997 - Tajemství loňského léta → Helen Shivers
1997 - Buffy. přemožitelka upírů → Buffy Summers
1998 - Malí válečníci → Gwendy Doll
1999 - Neodolatelná → Amanda Shelton
1999 - Taková normální holka → Girl in Cafeteria
1999 - Velmi nebezpečné známosti → Kathryn Merteuil
2002 - Scooby Doo → Daphne Blake
2004 - Nenávist → Karen Davis
2004 - Scooby Doo 2: Nespoutané příšery → Daphne Blake
2006 - Noční můra → Joanna Mills
2006 - (Ne)Šťastně až na věky → Ella
2006 - Smrtící nenávist 2 → Karen
2007 - Holka z předměstí → Brett Eisenberg
2007 - To, co dýchám → Sorrow / Trista
2009 - Veronica decides to die → Veronica

Sarah Michelle Gellar - Životopis

19. srpna 2010 v 15:29 | Mája [COPY WITH SOURCE !!! ]
premozitelka-upiru-buffy.blog.cz
Sarah se narodila 14.4.1977 ve znamení berana. Začala svoji hereckou kariéru již ve čtyřech letech, právě když jedla v místní restauraci ji objevil jeden agent. O tři týdny později měla první práci v televizním filmu "An Invasion of Privacy" (1983). V roce 1984 se její rodiče rozvedli. Ve stejný rok se objevila jako Philova dcera ve filmu "Over the Brooklyn Bridge".
V průběhu několika následujících let dostávala několik menších rolí ve filmech i v televizi. První velký zlom přišel v roce 1993, když si zahrála v roli Kendall Hartové ve televizním seriálu "All my children", kde působila 2 a půl roku. Za tuto roli byla v roce 1994 nominovaná a v roce 1995 již obdarována cenou Emmy v kategorii "Younger Leading Actress".
Druhý významný zlom přišel, když dostala roli Buffy v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Nejprve se Warner Brothers rozhodlo natočit jen 13 dílů, ale kvůli velkému úspěchu se natočilo dalších 22 dílů.
 
 

Reklama